Coffeeshops in Den Haag part 3

In de serie koffieshops in Den Haag kwam de redaktie in de Prinsestraat en viel ons oog op Cremers. In het kader van verdergaande inventarisatie met betrekking tot deze coffeeshops moest deze toch worden genoemd. We kunnen inhoudelijk geen mening meer geven over de shops omdat de redaktieleden het gebruik van genotsmiddelen al lang geleden achter zich hebben gelaten, weten we vanuit het verleden dat het hier goed toeven was.
Toch willen we ook een kanttekening maken bij het gebruik van softdrugs. Door de sterk verbeterde kwaliteit van de hedendaagse 'skunk' is het THC gehalte (Dit is het werkzame gedeelte van de weed -red.) veel hoger dan de oorspronkelijke door de natuur gegenereerde hoeveelheid THC.
Wat ons toch een andere houding heeft doen aannemen ten opzichte van het gebruikt van Marihuana, dan wel wiet, danwel skunk.
Zeker als dit overmatig wordt gebruikt én ook nog in combinatie met alchohol.
Dan is de kwalificatie "Hard-drug" zeker op zijn plaats.

Cafe annex coffeeshop Cremers in de Prinsestraat te den Haag
Maar goed...Cremers was ooit een gezellige tent:-) Met veel jongelui en de alchohol vloeide ook rijkelijk hier. Kortom: het was goed!
Hoe het nu onder de nieuwe anti-rook dictatuur is weet de redaktie dus niet. Indien mensen die dit artikel lezen iets kunnen toevoegen dan zien we dat wel verschijnen:-)




De Prinsestraat is verder een hele leuke winkelwinstraat. NLstreets formuleert dit als volgt:

Prinsheerlijk vertoeven in de Prinsestraat. Ruimte, creativiteit en inspiratie. Welkom in de Haagse Prinsestraat. Heerlijk! Het is prettig als een stad veel te bieden heeft op winkelgebied. Den Haag is zo’n stad. Je vindt er alles. Van chique op de Denneweg tot cultureel, funky en hip in de Prinsestraat. Die laatste verdient vandaag de spotlight.

Blik in de Prinsestraat te Den Haag


Reacties

  1. tjonge iets positiever mag ook wel, voor niet rokers is het ook goed toeven en na de opening van de ünderground"zal cremers en den haag NOOIt meer hetzelfe zijn

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Sociëteit De Witte, Den Haag

Florencia ijssalon en social meeting point in Den Haag

Seta Fiori, schitterende zijden bloemen in Den Haag