Politie controles voor de Mediamarkt in Den Haag

U bent echt gek !!! ...als u met een gestolen fiets door de Grote Markt in Den Haag fietst tegenwoordig. De kans is groot dat u wordt aangehouden door de politie die groot uitpakt voor de Mediamarkt. Nu steun ik niet de fietsendieven, want ik ben in mijn leven wel meer dan 25 fietsen kwijtgeraakt door diefstal. Wat mij betreft mogen die handjes er gerust van afgehakt worden daar waar de islamitsche wetgeving toegepast kan worden. Ja ik zou zeggen "durf dan ook een moslim te zijn!"
Maar we dwalen af. Het kan ook handig zijn om te controleren of een fiets is gestolen om dan ff af te stappen.
Omdat het de opzet is van dit weblog om allerlei Haagse dingen te bespreken en te fotograferen, brengen we ook deze gebeurtenissen bij de Mediamarkt hier aan de orde.
De redaktie komt ook graag bij de Mediamarkt. Toch begin ik wel een kritische toon te ontwikkelingen over dit bedrijf. De service is beneden peil. Keer op keer stoot de redaktie bij aankopen zijn spreekwoordelijke neus. Dus als u ouderwetse service verwacht....U bent toch niet gek dan om bij de Mediamarkt te kopen!!!!???!!!

Onderstaan een sfeerbeeld in de Grote Markt met de politiecontrole met op de achtergrond de vestiging van de Mediamarkt te Den Haag:

Politie controles voor de Mediamarkt in Den Haag

Reacties

  1. Hoezo is de service beneden peil dan? Wat was er gebeurd want in dit blog staat nou niet echt waarom?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is gewoon altijd veel te druk daar. Met je vragen kan je nooit echt goed terecht.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Seta Fiori, schitterende zijden bloemen in Den Haag

Sociëteit De Witte, Den Haag

Coffeeshops in Den Haag part 3