Verkeerscirculatieplan treedt in werking in Den Haag

Bent u een automobilist en u wilt in Den Haag Centrum bezoeken? Vergeet het maar!
Het veerkeerscirculatieplan treedt in werking en u als melkkoe van de regering en steden omwille van belastingen en parkeergelden kunt het wel vergeten. Overal zult u dikke stalen palen gaan aantreffen die u verder rijden zullen belemmeren. Vruchteloos en machteloos zult u ronddwalen om het centrum en als u dan doch erin kunt glippen....dan is het bidden en hopen dat ze u niet zullen grijpen en aan een schandpaal nagelen. Gij vervuilende automobilist! Smeerpijp!

Indien u behoefte hebt aan een zinnige uitsleg over het verkeerscirculatieplan in Den Haag die de Haagse binnenstad prettiger maakt om te wonen, winkelen en werken dan moet u de link maar even aan klikken om naar de wegsite :-) van de gemeente Den Haag te gaan.
Met recht kan met zeggen dat nu eindelijk eens uw benzineaccijns zinnig wordt gebruikt om de Haagse binnenstad auto vrij te maken en dat u nog maar heel veel parkeergelden mag komen betalen! U moet maar denken u stemt toch ook op die sukkels in de politiek die UW leven steeds verder onaangenaam maken. Een troost...die sukkels hebben ontzegging! U niet! :-)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Sociëteit De Witte, Den Haag

Florencia ijssalon en social meeting point in Den Haag

Seta Fiori, schitterende zijden bloemen in Den Haag