Intieme contactdans verwarmt Den Haag


Na een hartverwarmende kick-off komt Tantric Dance 17 december opnieuw naar het Zeeheldentheater in Den Haag. “Er zijn heel veel dansplekken, maar waar maak je echt verbinding met elkaar? In deze dans kan dit op een speelse manier,” vertelt organisator Rakesh Mijling (Art of Loving).

Tantricdance in Zeeheldentheater te Den Haag
Tantric Dance is een intieme contactdans die je uitdaagt om diepe connecties te maken vanuit speelsheid. Dat ook Den Haag hier warm voor loopt bleek 15 oktober, tijdens de eerste editie. Rakesh: “In het begin was de spanning voelbaar, maar al snel werd er vol aandacht gedanst en waren er momenten waarbij ik kippenvel kreeg. Prachtig om zoveel tedere en liefdevolle verbindingen te zien. Na afloop wat het voor iedereen helder: dit smaakt naar meer!”

De Tantric Dance-avond begint met de Chakra Journey - een soort reis door je lichaam - waardoor je in staat bent om je spanningen en beslommeringen van je af te schudden. Daarna volgt een dansende ontdekkingsreis, waarin bezoekers zichovergeven aan het contact wat er op dat moment is. Mannen en vrouwen zijn hierbij afwisselend geblinddoekt, wat een nieuwe dimensie geeft aan de dans. Rakesh: “Iedereen heeft een mannelijke en vrouwelijke kant. Deze gaan we in de dans verder uiteenzetten. Deze contactdans is een uitdagend spel van leiding nemen en overgave.”

PROGRAMMA
19:30 ~ deur open
20:00 ~ Awakening (warming up)
20:45 ~ Tantric Dance Demo
21:00 ~ Tantric Dance Class Awakening
21:45 ~ Vrij dansen met DJ Rakesh
23:59 ~ Einde

TICKET
Prijs: €16,- voorverkoop (€20,- aan de deur)
http://denhaag.tantricdance.nl


INTRODUCTIEVIDEO


Reacties

Populaire posts van deze blog

Sociëteit De Witte, Den Haag

Florencia ijssalon en social meeting point in Den Haag

Coffeeshops in Den Haag part 2