Thijs Borsten daagt uit! Magda Mendes & Izaline Calister

Vr. 24 mrt 2017 | 20:15 | GROTE ZAAL | Online €15 | Kassa €17

Thijs daagt (inter)nationale artiesten uit om muzikale grenzen te verleggen.

Internationale topartiesten in nieuwe serie Thijs Borsten Daagt Uit
Oa. Mathilde Santing en Izaline Calister gaan dit seizoen De Uitdaging aan.

Grenzen verleggen. Uit je hok. Buiten je comfort zone. Dat is Thijs Borsten Daagt Uit.
Gastheer pianist Thijs Borsten daagt gelauwerde artiesten uit de confrontatie aan te gaan. Met elkaar en met zichzelf. Dit seizoen laat Thijs de volgende verrassende duo's De Uitdaging aan gaan:

Magda Mendes & Izaline Calister
Dit is volgens Thijs de meest wonderlijke combinatie. Twee fantastische en zeer authentieke zangeressen om je vingers bij af te likken. Dat deze artiesten nog niet eerder samen op een podium gestaan hebben is een wonder. Bijzonder aan dit stel is dat ze al jaren fan van elkaar zijn. Thijs is dan ook heel trots om deze werkelijk fantastische zangeressen als eerste samen in zijn programma te mogen ontvangen.

Izaline Calister (Curaçao, 1969) is een zangeres, componist en schrijfster met een onbeschrijfbare, persoonlijke muziekstijl. Als charismatische podiumvirtuoos kan ze zowel intiem als uitermate expressief ten tonele komen. Geboren op Curaçao weet ze Afro-Antilliaanse music naadloos samen te smelten met Jazz.. Papiaments of Engels, in Nederland of in Amerika. De taal en plek maken voor Izaline niet uit.

Magda Mendes (Lissabon, ruilde Lissabon in voor Rotterdam. De Portugese singer-songwriter musiceert nu met mensen uit heel de wereld, die allen ook weer hun eigen traditie meenemen. Door die constante kruisbestuiving besef je soms niet hoe bijzonder en belangrijk je eigen muzikale traditie is…

Thijs Borsten (pianist, componist, producer en theatermaker) studeerde aan het Sweelinck conservatorium in Amsterdam en produceerde sindsdien voor nationale en internationale artiesten talloze cd’s. Ook schreef hij muziek in opdracht van o.a. Sonnevanck en het Concertgebouw. Thijs won samen met schrijver Koos Meinderts de Willem Wilminkprijs voor het beste kinderlied en op het Cinekid 48 Hours Festival de prijs voor de beste soundtrack. Verder speelde Thijs op festivals als de Parade en het North Sea Jazzfestival.

The post Thijs Borsten daagt uit! Magda Mendes & Izaline Calister appeared first on Big City Events.



from Aankomende Evenementen – Big City Events http://ift.tt/2njPK8R
via IFTTT

Reacties

Populaire posts van deze blog

Sociëteit De Witte, Den Haag

Florencia ijssalon en social meeting point in Den Haag

Seta Fiori, schitterende zijden bloemen in Den Haag