What The Fork?! Foodtruck Festival

What the Fork?! Foodtruck Festival keert terug naar De Pier!

Na het succes van de eerste editie van het indoor foodtruck festival What the Fork?!? gaan we dit jaar vol passie door met de tweede editie. In een nog net te koude tijd voor de voetjes in het gras, ervaar je op onze FoodBoulevard een culinair en sfeervol festival, waar al je zintuigen eens goed wakker geschud worden!

Meer dan 15 foodtrucks staan voor-en op De Pier opgesteld; zo wandel je van de ene naar de andere culinaire verbazing. Want standaardgerechten? Daar doen wij bij What the Fork?!? niet aan! Proef, ontdek en laat je inspireren door de foodtrends van 2017, waar elk gerecht ambachtelijk en vol liefde bereid is. Van vlees tot vega en van zout tot zoet; de chefs schotelen je altijd iets heel bijzonders voor.

Aankomende weken zullen we jullie al een voorproefje geven van bij welke toffe foodtrucks jij je gerechten kan gaan halen en welke muzikale verwennerij er zal zijn. Ook voor de kids zal er weer genoeg te beleven zijn!

Tijdens dit weekend vindt daarnaast de Handmade & Delicatessen markt plaats, waardoor er voor ieder wat te beleven is. Zo geniet je van culinaire gerechtjes en struin je alle stands met unieke, handgemaakte producten af. Een gouden combinatie!

Neem een bite, dwarrel rond en snuif de zeelucht, 25 & 26 maart mag dikgedrukt in de agenda!

The post What The Fork?! Foodtruck Festival appeared first on Big City Events.



from Aankomende Evenementen – Big City Events http://ift.tt/2n5pY5o
via IFTTT

Reacties

Populaire posts van deze blog

Sociëteit De Witte, Den Haag

Florencia ijssalon en social meeting point in Den Haag

Sander Baan Quartet